Küpsetised  » Keeksid

Kodune banaanikeeks

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid Autor: Ragne Värk
Oi kuidas mulle meeldib, kui keeks küpseb ahjus pealt lõhki. Ei näe välja küll nii täiuslik, aga hea on mõelda, et valmistamisel on keeksitainasse pandud kogu kodusoojus ja armastus. Kuna seda armastust on nii palju, ei mahu see ühte küpsetisse ära ja nii küpsebki keeks seetõttu armsalt lõhki.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Sega retsepti seitse esimest koostisosa omavahel. Lisa segades juurde või ja seejärel munad.

2. Püreesta banaanid ja sega koos meega tainasse.

3. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud keeksi vormi ja küpseta 175 kraadi juures umbes tund aega.

4. Seejärel lase ahjus suletud ukse taga seista veel umbes 15 minutit.

HEA TEADA!
Magustajaks banaan ja mesi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa