Küpsetised  » Kringlid

Valge šokolaadiga banaanistruudel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista veidi tooremaid banaane, need ei küpse liiga pehmeks ega muuda struudlit plögaseks.
Kogus: 6 portsjonit
1.  Koori ja viiluta banaanid ning pigista peale laimimahl.
2.  Riivi valge šokolaad.
3.  Määri üks filotainaleht sulavõiga, aseta peale järgmine ja määri taas. Korda seda kõikide lehtedega.
4.  Aseta tainale baanaaniviilud ja puista peale riivitud šokolaad.
5.  Keera tainas rulli ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit.

HEA TEADA!
Filotainas on võrreldes lehttainaga paberõhuke ja muutub küpsedes krõbedamaks. Samas on ka selle kilohind mitu korda kõrgem. Et filotainast ei pruugi kõikides poodides olla, võid sama struudli juures kasutada ka tavalist lehttainast. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mailis 12.juuli 2013 17:33
Väga nämm sai :) ja tegin ka lehttaignast aga laimi mahla võib isegi rohkem panna :)
lilloja 14.apr 2013 16:39
Teen lehttaignast mille rullin õhukeseks.võid panen võimalikult vähe, sokolaadi võib rohkem olla
Helen 05.apr 2013 22:23
Tegin seda, muidu oli väga hea, kuid igale lehele võid määrides tuleb liiga rasvane. Samuti usun, et järgmisel korral proovin lehttaignaga, kuna filotainas ei olnud just parim minumeelest :) Lisasin ka sokolaadi veidi rohkem :)
dinake 04.jaan 2013 23:03
tahan kindlasti proovida,tundub nii isuäratav:)
Tim 06.apr 2011 19:19
Analoog ahjus:Y
bersan 15.märts 2011 17:07
See on lihtsalt jumalik!
d2tuuli 31.okt 2010 19:22
tegin hästi õhukeseks rullitud lehttaignaga, päris mõnus jäi. Unustasin laimi esialgu panemata ning lisasin selle hiljem lahtilõigatud tükkidele - jäi väga huvitavalt magus ja hapu korraga
1