Küpsetised  » Mitmesugust

Peedikorvikesed toorjuustukreemi ja vaarikatega

Keskmine hinne: 3.35 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Peedi-muretainast põhja ja peedi-vaarikakreemiga korvikesed on vahelduseks tavapärastele küpsetistele.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + 30 minutit külmkapis + 12–15 minutit ahjus.

15 tk

1. Mõõda lauale jahu, küpsetuspulber, tuhksuhkur, sool ja tükeldatud külm või. Haki noaga peeneks. Lisa peene riiviga riivitud või püreeritud peedid ja suru ühtlaseks tainaks.

2. Mässi tainas toidukilesse ja pane pooleks tunniks külmkappi.

3. Jaga tainas 15 tükiks ja suru iga tükk väikese koogi- või mu nivormi põhja ja äärtele. Küpseta 180- kraadises ahjus 12–15 minutit. Jahuta.

4. Hõõru toorjuust ja tuhksuhkur kreemjaks, hõõru hulka püreeritud või riivitud peet. Maitsesta sidrunimahla ja vanillsuhkruga.

5. Vahusta vahukoor ja sega kreemiga. Sega hulka vaarikad. Tõsta kreem jahtunud korvikestesse ja serveeri kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa