Küpsetised  » Mitmesugust

Sufleeomlett rabarberiga

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: Toidutare.ee
Õhuline omlett.
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda puhastatud rabarber. Tõsta rabarberitükid kuumakindlasse nõusse, lisa mesi. Kuumuta kuni rabarber on kergelt pehme, kuid ära keeda katki. Taina valmistamiseks vahusta munakollased koos suhkruga senikaua kuni suhkur on sulanud. Seejärel vahusta munavalged tugevaks vahuks ning sega munakollaste juurde. Sulata või madalal kuumusel. Kui praepann on kuum, kalla tainas pannile. Küpseta kaane all, ilma ringi keeramata, 4 omletti. Kummuta omlett ettevaatlikult taldrikule, tõsta keskele rabarberi-meesegu ja puista peale tšillišokolaadi ja keera omleti serv peale. Serveeri kohe.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Joanita 13.mai 2009 13:34
Alguses, kui retsepti lugesin, arvasin, et sellest tuleb üks hirmus magus asi - aga üllatas! Tulemus on isegi pigem hapukas - seega kes armastab magusamaid asju, võib ?okolaadi või tuhksuhkrut või muud magusat peale panna. Ausaltöeldes Viru keskuse toidumaailmast ma sellist asja nagu t?illi?okolaad ei leidnud ning ega ma ei teagi mis see täpselt on. Mina puistasin peale natuke t?illimaitseainet, veidi cayanne pipart ja ?okolaadipuru. Mina isiklikult tundsin neist kolmest ainult ?okolaadi maitset. Kipub väga kiiresti jahtuma ja külmaks minema, seega peaks kähku-kähku serveerima. Ma ei tea milles asi, aga kuigi ma sõin seda tühja kõhu peale, sai mu kõht nii täis, üle ühe seda väga minuarust süüa ei saa. Mulle on alati meeldinud sellised teistmoodi huvitavad asjad ning ma tõesti soovitan ka teistel see kodus järgi proovida. J.
1