Küpsetised  » Mitmesugust

Rieskad kahe dipikastmega ehk magus Lapi leib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Leibur
Rieskad dipikastmega.
Kogus: 2 portsjonit
Kõigepealt valmista dipikastmed. Kuumuta koor ja peenesta selle sisse šokolaad. Sega ühtlaseks kastmeks ja jahuta. Keema lasta ei tohi. Purusta maasikad ühtlaseks massiks.
Kuumuta pannil umbes pool võikogusest ning maitsesta mee ja vanillisuhkruga. Lõika rieskad kitsasteks sektoriteks ja aseta pannile küpsema, ribasid aeg-ajalt keerates, kuni vedelik on imendunud. Serveeri jahtunult koos dipikastmetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kohviuba 18.juuli 2008 21:21
pannil jäid siiski kuidagi rasvased ja nätsked, aga proovin teinekord ahjus ja nii, et määrin natuke mett niisama tükkidele peale, siis äkki tuleb krõbe snäkk paremini välja vanillisuhkru asemel kasutasin kaneeli, päris hea maitse jäi ka dippikastmeta süües
1