Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mitmesugust

Rieskad kahe dipikastmega ehk magus Lapi leib

Mitmesugust

Rieskad kahe dipikastmega ehk magus Lapi leib

Leibur
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Leibur
Rieskad dipikastmega.
Retsept
portsjonile
2 tk Leiburi Etnia lapi leib
25 g või
6 sl mesi
2 tl vanillisuhkur
VALGE ŠOKOLAADI DIPP
100 g valge šokolaad
2 dl rõõsk koor
MAASIKADIPP
200 g värsked maasikad
Kõigepealt valmista dipikastmed. Kuumuta koor ja peenesta selle sisse šokolaad. Sega ühtlaseks kastmeks ja jahuta. Keema lasta ei tohi. Purusta maasikad ühtlaseks massiks.
Kuumuta pannil umbes pool võikogusest ning maitsesta mee ja vanillisuhkruga. Lõika rieskad kitsasteks sektoriteks ja aseta pannile küpsema, ribasid aeg-ajalt keerates, kuni vedelik on imendunud. Serveeri jahtunult koos dipikastmetega.

KOMMENTAARID

kohviuba 18.juuli 2008 21:21
pannil jäid siiski kuidagi rasvased ja nätsked, aga proovin teinekord ahjus ja nii, et määrin natuke mett niisama tükkidele peale, siis äkki tuleb krõbe snäkk paremini välja vanillisuhkru asemel kasutasin kaneeli, päris hea maitse jäi ka dippikastmeta süües
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes