Küpsetised  » Muffinid

Nigella keeksikesed

Keskmine hinne: 3.43 Autor: Nigella Lawson
Kokasaate "Nigella retseptid: ainult magustoidud" retsept.
Kogus: 12 portsjonit
1. Töövahendid: muffinipaberitega vooderdatud 12 muffini pann.
2. Võta kõik vajaminevad toiduained külmikust välja ja lase toatemperatuuril seista. See on hädavajalik, et keeksid tuleksid õhulised. Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Pane kõik koostisosad, välja arvatud piim, köögikombaini ja sega kreemjaks. Ühtlase voolava massi saavutamiseks lisa segades piim.
3. Jaga tainas 12 muffini panni ja küpseta ahjus 15-20 minutit, kuni keeksid on kerkinud ja värvunud kuldseks. Lase neil vormis jahtuda, siis võta ettevaatlikult vormist välja ja lase paberümbristes veel restil jahtuda.
4. Kata Kuningliku glasuuriga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisa 31.aug 2013 16:46
Vàga lihtne retsept ja maitsvad....ai-
nult,et mina lisasin piima rohkem u. 7-8 spl...ja tavaline vaniljesuhkur sobib ideaalselt.Teine plaat ahjus kaneeli ja mooniseemnetega vàga vàga maitsvad.Soovitan soojalt :D
margit 18.juuni 2013 17:31
Muus maailmas kutsutakse neid igatahes cupcakes'deks
:) 28.okt 2012 18:44
päris heaaaa!:Y
ell 28.okt 2012 17:09
Ülilihtne ning hea :D
keeks 28.okt 2012 17:04
Kas vanilliekstrakti asemel võib siis vanillisuhkurt ka panna ?
Suvaline 26.okt 2012 18:02
Väga maitsvad olid :)
siirikirikal 18.okt 2012 15:04
lauralii: siin on link Kuninglikule glasuurile http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=7948
lauralii 18.okt 2012 14:28
kas keegi teab kust leiaksin infot kuningliku glasuuri kohta.
Alisa 08.mai 2012 18:17
Oivaline! Teen kindlasti veel! ;)
Heli 25.apr 2012 10:11
sirle lisas 05.nov 2011 11:42 aga kas ma panen glasuuri koos taignaga ahju ? vastake ruttu Lase neil vormis jahtuda, siis võta ettevaatlikult vormist välja ja lase paberümbristes veel restil jahtuda. Kata Kuningliku glasuuriga. Ääre-
tult kurb, kui inimene ei suvatse õpetust korralikult läbi lugeda.
pole sinu asi 24.apr 2012 19:11
glasuur peabki magus olema sest see on muna ja SUHKUR. lol !
stenrico 16.apr 2012 13:58
väga äge
stenrico 16.apr 2012 13:58
väga äge
Hindaja 28.dets 2011 18:40
Glasuur läheb ikka jahtunud muffinite peale. Mina lisan vanilliekstrakti /essentsi asemel alati vanillisuhkrut.
sirle 05.nov 2011 11:42
aga kas ma panen glasuuri koos taignaga ahju ? vastake ruttu
lily 18.okt 2011 20:58
JUMALIKUD
Kertu 28.juuni 2011 11:55
Nämmad :P
Charlotte 13.juuni 2011 15:38
tegin neid täna, mul vajusid kõik sisse :( pettumus aga glasuur väga (y)
tinx 09.apr 2011 14:34
üli head, pehmed ja maitsvad.
Annu 22.märts 2011 19:50
mina tegin üli heaad tulid, glasuuri jäi jah üle, aga nt. maasikatega sai selle glasuuri söödud. :)
Leanika 02.märts 2011 23:03
ma tegin umbes-täpselt retsepti järgi, kõike nats rohkem.. Õhulised tulid, ilusad kollased, aga mahlasusest jäi kyll puudu. Kõik siiski kiitsid:) teen järgmine kordki! Ja seekord glasuuri ei teinud, halvad mälestused Nigella glasuuridega:P
viki 10.veeb 2011 19:57
lisasin veel purustatud küpsised koos kakaoga. kõik kiitsid. soovitan järgi proovida
NurrMarta 29.okt 2010 19:37
to kokk - vanilliekstrakti asemel võid panna ka vanillisuhkrut.
kokk 29.okt 2010 18:05
kas vanilliekstrakti peab kindlasti kasutama ?:S
po 18.aug 2010 11:12
superhead muffid. glasuuri sai tõesti liiga palju. aga ma ei tea millised vormid teil on, mul jätkus ilusti 12 muffi jaoks ja ei küpsenud hiiglaslikeks... soodat võiks ka tibakene vähem panna.
123