Küpsetised  » Muffinid

Šokolaadimuffinid

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Sulata või koos 100 g šokolaadiga veevannis, teine pool šokolaadi tükelda. Oma maitse järgi võid kasutada kas piimašokolaadi või tumedat, 70% kakaosisaldusega. Tulemus saab täiesti erinev.

2. Sega jahu, suhkur, kakao, vanillsuhkur, küpsetuspulber, sooda ja sool.

3. Klopi omavahel keefir/jogurt ja muna. Vala koos või- ja šokolaadiseguga kuivainetele, lõpuks lisa veel tükeldatud šokolaad. Tainast proovi segada nii vähe kui võimalik! Jaga muffinivormidesse ja küpseta 190kraadises ahjus 20 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Diana 24.veeb 2016 13:32
Mina sain küpsetatud 24 muffinit ja need tulid välja vägagi maitsvad.
Karin 17.juuli 2015 13:32
Ma proovin kindlasti seda teha
KRISTI 06.okt 2014 13:31
Kõik tundub väga tore, aga kogus?
1