Küpsetised  » Muffinid

Krõbeda kattega mustikamuffinid

Keskmine hinne: 3.12 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Need muffinid on meie pere mustikahooaja raudvara, mida kohe PEAB igal suvel küpsetama. Krõbe kaneelimaitseline kate teeb nad eriti ahvatlevaks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Vooderda muffinipann pabervormidega.

2. Sega omavahel kuivained: jahu, suhkur, sool ja küpsetuspulber.

3. Klopi munad lahti, lisa õli ja piim. Sega õrnalt kuivainetega. Kui liigselt segada, ei kerki muffinid hästi. Lõpuks sega ettevaatlikult taina sisse mustikad.

4. Täida muffinivormid ääreni.

5. Katte tegemiseks lõika või väikesteks kuubikuteks.  Sega omavahel suhkur, jahu ja kaneel. Tõsta peale võitükid ja mudi kõik sõrmede vahel peenikeseks puruks. Pudista kate muffinitele.

6. Küpseta 200 kraadi juures 20–25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ruth 20.märts 2017 16:45
Tegin muffineid. Vötsin pooleks täisteranisujahu ja toortatrajahu. Väga head tulid välja.
1