Küpsetised  » Muffinid

Väikesed jõhvika-juustukoogid

Keskmine hinne: 3.25 Allikas: Sügistoidud Autor: Pille Enden
Väike amps sügispäikeses lausa magusaks küpsenud jõhvikatega sobib kohvi või tee kõrvale. Juustukoogile omaselt peaksid needki küpsetised olema serveerimisel korralikult jahtunud.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 30 minutit ahjus + 1 tund külmkapis

Kogus: 15 portsjonit
1. Pane jõhvikad ja tuhksuhkur kastrulisse ning keeda keskmisel kuumusel 10 minutit. Võta pliidilt ja lase jahtuda.

2. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga.

3. Jaga 12 muffi nivormi põhja ja suru tihedalt kokku.

4. Sega toorjuust jahu, suhkru ja vanillsuhkruga. Klopi hulka munad ja munakollane. Lisa juustusegule jõhvikad,  segades vaid õrnalt läbi. Tõsta mass vormidesse.

5. Küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit. Võta ahjust, lase jahtuda ja tõsta siis vähemalt tunniks külmkappi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa