Küpsetised  » Muffinid

Šokolaadimuffinid rummise toorjuustukreemiga

Keskmine hinne: 4.4 Allikas: Muffinid on jälle moes Autor: Lia Virkus
Rummine toorjuustukreem annab küpsetistele piduliku kuue. Kui teed muffineid lastele, ära kreemile rummi lisa.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 12‒15 minutit ahjus + jahtumisaeg + 20 minutit kreemiga kaunistamiseks

Kogus: 12 portsjonit
1. Haki šokolaad jämedalt. Sulata kastrulis või, lisa šokolaad ja sega sulamiseni. Sega hulka piim.

2. Vahusta munad suhkrutega. Lisa munavahule šokolaadi-või-piimasegu.

3. Sega omavahel jahu, küpsetus- ja kakaopulber ning sool. Sõelu kuivained taina hulka.

4. Jaga tainas pabervormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse ja küpseta 200-kraadises ahjus 12–15 minutit. Kontrolli küpsust tikuga. NB! Ära üle küpseta, siis jäävad muffinid kuivad! Võta vormist välja ja lase jahtuda.

5. Vahusta toasoe või suhkrute ja kakaopulbriga. Vahusta hulka ka toorjuust ja rumm. Pane külma ja lase pisut tahkuda.

6. Kaunista muffinid kreemiga ja puista peale hakitud šokolaadi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 22.aug 2016 11:32
Või tahkub külmas ja hoiab kreemitörtsu ilusti vormis. Lisaks heale maitsele.
mrsS 15.aug 2016 19:50
Miks toorjuustukreemile lisatakse võid ? :)
1