Uudiskiri Instagram Facebook
 
Muffinid

Itaaliahõngulised pärmitainamuffinid

Muffinid

Itaaliahõngulised pärmitainamuffinid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tavalisest rohkem näputööd ja aega nõudvad koogikesed, mille vaimustav aroom ja suurepärane maitse sunnivad aga nähtud vaeva hetkega unustama.
Retsept
portsjonile
2 dl piim
25 g Presspärm
1 tl Basiilik (kuivatatud)
3 sl õli
1 dl riivitud mozzarella
5.5 dl jahu
0.5 tl sool
TÄIDIS
1 dl päikesekuivatatud tomatid
2 dl mustad kivideta oliivid
2 dl riivitud mozzarella
1 tl Basiilik (kuivatatud)
Lahusta pärm käesoojas piimas, lisa muud ained. Töötle tainas kas kätega sõtkudes või köögikombainis ühtlaseks ja elastseks. Lase soojas kohas rätiku all 30 minutit kerkida. Rulli tainas jahuga üleraputatud laual ristkülikuks ning kata peenestatud täidiseainetega, raputades need kordamööda võimalikult ühtlaselt tainale. Keera ristkülik pikemast servast alates rulli ja lõika seejärel 12 tükiks. Tõsta tükid, lõikepind ülevalpool, muffinivormidesse. Pintselda soovi korral munaga üle ja küpseta 225° juures 15 minutit.

KOMMENTAARID

Brix 10.juuni 2010 15:47
Parimad üldse :D
Jaris 08.veeb 2010 21:03
Proovisin ära,ei ole minu maitse.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga