Küpsetised  » Pannkoogid

Kaiserschmarrn ehk paksud pannkoogid

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kaiserchmarrn on Austria rahvustoit, mida tavaliselt serveeritakse suhkruga ülepuistatult.
Kogus: 4 portsjonit
Vahusta munakollased suhkruga valgeks vahuks. Lisa piim, jahu ja sool. Sega tihkeks tainaks ja lase 10 minutit seista. Vahusta munavalged kõvaks vahuks. Sega tainasse rosinad ja lõpuks ettevaatlikult munavalgevaht. Kuumuta pann ja sulata sellel veidi võid. Vala 1/4 tainast pannile ning küpseta nõrgal kuumusel mõni minut mõlemalt poolt. Tulemuseks peaks olema paks pannkook. Jaga koogid kaheksaks osaks ja puista peale suhkrut. Suur kohev pannkook rebitakse väiksemateks tükkideks, mida on hea ka näpu vahelt süüa. Lisandiks pakutakse veel moosi, kompotti, vahukoort või jäätist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
meister R 14.märts 2009 18:39
v.t. ka minu kommentaari KEISRIPUDI juures
siirikirikal 18.sept 2008 13:30
Õige, täpsustus sisse viidud.
mariechen 18.sept 2008 13:24
Tegelikult küll Austria maius. http://en.wikipedia.-
org/wiki/Kaisersch-
marren Aga
kiire valmistada ja maitseb äsja tehtuna väga hea :)
1