Küpsetised  » Pannkoogid

Mustika ja ricotta pannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kiirelt valmiv magustoit, mis sobib hästi ka nädalavahetuse hommikusöögiks.
Kogus: 4 portsjonit
Eralda munakollased valgetest. Pane ricotta, piim, munakollased ja näpuotsatäis soola kaussi ja klopi ühtlaseks. Sõelu hulka jahu ja küpsetuspulber. Sega juurde suhkur. Klopi eraldi kausis munavalged kõvaks vahuks, lisa koos mustikatega ülejäänud tainale ja sega õrnalt läbi. Prae pannil võis väiksed pannkoogid. Serveeri siirupi ja jäätisega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Konn 23.aug 2015 10:32
Asendasin nisujahu kaerajahuga. Maitse oli hea, aga selle tegemine ja väljanägemine oli küll õudus kuubis. Sellest tuli lihtsalt üks kausis olev magustoit.
vaikenemy 19.veeb 2012 17:32
Selle retsepti puhul vist kuldset keskteed polegi. Kui panna neli muna, siis jäävad muna maitsega. Kui panna muna vähem, siis lagunevad laiali. Mina tegin taigna kahe munaga ja pannil praadisin imepisikesi kooke, siis õnnestus neid kuidagi keerata. Teist korda enam ei teeks.
Kati 11.juuni 2011 13:57
Väga hea maitsega pannkoogid. Asendasin piima keefiriga ja lisasin hiljem suhkurt ja vanillisuhkurt tiba juurde. Mõnus magustoit. Kohevad pannkoogid jäävad, kui kloppimise asemel mikserdada. Ei jäänud domineerivat munamaitset. Pere kiitis 5
Brüleekreem 07.jaan 2011 17:07
Kohupiim ja mustikad on hea kooslus. Tegin kahe munaga, muid asju panin silma järgi. Maitsesid head ka neile, kes muidu kohupiima ei armasta.
arxitibi 04.jaan 2011 12:00
Tegin täpselt nagu retseptis, kõik oli imeline kuni praadimiseni. Esiteks, mingid ebamäärase kujuga plönnid. Teiseks, peaaegu võimatu neid pisikesi kooke tervelt keerata ja seda isegi kahe labidakesega, ja pruunistunud koorik ei tahtnud muu massi külge jääda. Kolmandaks, pannkoogid on isegi suht rasvane toit, aga need olid tõelised rasvaimejad. Ja neljandaks, kohutav munamaitse. Aga mina ei tea, kuidas teil nii imehead ja väga head on.. Praegu vaatan seda massi ja mõtlen, et äkki õnnestub perele see kuidagi saiavormina maha müüa.
ChicaB 17.aug 2010 21:53
unustasin hinde panemata
ChicaB 17.aug 2010 21:52
Väga head!
NAAJ 15.aug 2010 11:30
Koogiküps! Võid kasutada küll ka tavalist kohupiima, aga pean ütlema, et siis ei ole nad nii maitsvad. Ricottaga on tõesti imehead, erilised.
Koogiküps 14.aug 2010 23:34
Kas ricotta asemel sobiks kasutada tavalist kohupiima??
Hindaja 19.juuni 2010 21:08
Ebatsensuurselt head :D
getter jaani 19.juuni 2010 18:55
hmm tegin suht norm
Birgit 13.juuni 2010 19:57
Tundub hea retsept olevat. Peab kindlasti proovima, kuna sügavkülmas on veel mustikaid.
1