Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Apelsinipannkoogid

Pannkoogid

Apelsinipannkoogid

Pille Enden Pannkoogid ja vahvlid 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kohevad pannkoogid on koos apelsinisiirupiga eriti hõrk magustoit.

20-40 min

Retsept
portsjonile
6 dl Nisujahu
1 tl Söögisooda
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Sool
1 spl Suhkur
2 tk Muna
5 dl Hapupiim
2 spl Või (sulatatud)
1 dl apelsinimahl
1 tk Apelsin (riivitud koor)
Või +
Õli (praadimiseks)
SIIRUP
1 tk Apelsin (mahl ja koor)
2 dl Hele siirup
Siirupi valmistamiseks riivi apelsini koor ja pressi mahl ning keeda koos heleda siirupiga 5 minutit.
Mõõda kuivained kaussi. Sega teises kausis munad, hapupiim, või (õli) ja apelsinimahl ning sõelu hulka kuivained. Lõpuks lisa riivitud apelsinikoor ja lase tainal 5 minutit seista. Küpseta pannkoogid võis ja serveeri siirupiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree