Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Ülepannikoogid maasikate ja mascarpone´ga

Pannkoogid

Ülepannikoogid maasikate ja mascarpone´ga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pannkookidele on mascarpone’t lihtsam määrida, kui oled lasknud sel natuke toasoojas seista. Taina hulka võid aga lisada ka magusat maitsestatud jogurtit.

kuni 20 min

+ taina seismiseks 10 - 30 minutit

Retsept
portsjonile
2 tk Muna
3 spl Nisujahu
2.5 dl Maitsestamata jogurt
Sool
Suhkur
4 spl Mascarpone
4 spl Maasikamoos
4 tk Aedmaasikas (suur)
1. Klopi munad lahti ja lisa jogurt.
2. Sõelu sisse jahu ja maitsesta vähese soola ja suhkruga. Sega ühtlaseks tainaks ja lase tainal külmas seista.
3. Prae ülepannikoogid.
4. Valmiskoogile määri mascarpone’t ja maasikamoosi ning keera pannkoogid rulli.
5. Serveeri poolitatud maasikatega.

Kogus 4 tükki.

KOMMENTAARID

Kitty 03.aug 2012 15:50
Minu meelest tulid nad väga maitsvad ja isuäratavad ! :Y
efffy 28.apr 2012 21:27
Ma lootsin enamat aga kuna võttes seda, et mulle tavalised pannkoogid eriti üldse ei meeldi, oli see hea vaheldus.
Hindaja 24.apr 2012 14:15
väga hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool