Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Krepid mascarpone-laimikreemi ja maasikatega

Pannkoogid

Krepid mascarpone-laimikreemi ja maasikatega

Lia Virkus Maasikas salatites, kookides, hoidistes
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Õhulise laimimaitselise mascarpone-kreemi ja maasikatega krepid on pidulik magustoit, mida lisaks nädalavahetuse pannkoogihommikutele sobib pakkuda ka peolaual.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1.5 dl Nisujahu
0.25 tl Sool
1 tk Muna
3 dl Piim
Või (praadimiseks)
KREEM
500 g Rõõsk koor 35%-line
300 g Mascarpone
100 g Tuhksuhkur
30 g Laimimahl
2 tk Laim (riivitud koor)
300 g Aedmaasikas
Tuhksuhkur (serveerimiseks)
Krepitaina valmistamiseks sega kausis jahu, sool ja muna. Vala juurde pool piimast ja sega ühtlaseks tainaks. Siis lisa ülejäänud piim ja sega läbi. Kata kauss kaane või toidukilega ja lase tainal toatemperatuuril 1 tund paisuda. Sulata pannil või ja küpseta 8 õhukest kreppi. Kreemi valmistamiseks vahusta koor. Klopi mascarpone, tuhksuhkur, laimi riivitud koor ja pressitud mahl ühtlaseks ning lisa vahukoor. Poolita maasikad ja sega kreemi sisse. Tõsta kreem kreppide keskele ja keera krepid rulli. Sõelu peale tuhksuhkrut.

Kogus 8 tükki.

KOMMENTAARID

Hindaja 23.nov 2012 18:02
mmmmmmmmmmmmm:Y
kertu 14.okt 2012 15:38
mmmmmmmm:O
Silver 15.aug 2012 16:20
väga maitsev :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool