Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Suured ülepannikoogid

Pannkoogid

Suured ülepannikoogid

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Käes on jumalik pühapäevahommik! Suured koogid täidan ära neljal erineval moel ja kuidas kunagi. Lapsed võivad samu kooke pista moosi ja kohupiimapastaga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Muna
3 dl Mitmeviljajahu
1 tl Sool
2 sl Suhkur
3 dl Piim
30 g Või
Õli (praadimiseks)
TÄIDIS
1. Klopi munad soolaga lahti. Lisa jahu. Võid kasutada erinevaid jahusid, mitmeviljasegus on mõnusalt linaseemneid ja hirssi ja täisterajahu. Siis nirista sisse piim, mitmes jaos on lihtsam, tainas ei jää tükiline. Lisa suhkur ja pliidiserval sulatatud või. Sega ja lase tainal pool tunnikest paisuda.

2. Prae kuumas õlis kuldsed õhukesed ülepannikoogid.

3. Keera sinna sisse näiteks majoneesiga segatud tuunikala või soolaseened hapukoorega. Või kodujuustuga
soolalõhe või krevetid majoneesiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes