Küpsetised  » Pannkoogid

Suured ülepannikoogid

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Käes on jumalik pühapäevahommik! Suured koogid täidan ära neljal erineval moel ja kuidas kunagi. Lapsed võivad samu kooke pista moosi ja kohupiimapastaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Klopi munad soolaga lahti. Lisa jahu. Võid kasutada erinevaid jahusid, mitmeviljasegus on mõnusalt linaseemneid ja hirssi ja täisterajahu. Siis nirista sisse piim, mitmes jaos on lihtsam, tainas ei jää tükiline. Lisa suhkur ja pliidiserval sulatatud või. Sega ja lase tainal pool tunnikest paisuda.

2. Prae kuumas õlis kuldsed õhukesed ülepannikoogid.

3. Keera sinna sisse näiteks majoneesiga segatud tuunikala või soolaseened hapukoorega. Või kodujuustuga
soolalõhe või krevetid majoneesiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa