Küpsetised  » Pannkoogid

Rabarberi ja maasika ahjupannkook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Maru
Piima või kisselliga parim.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Lõika rabarber 2 cm juppideks, jämedamad varred poolita pikuti. Vajadusel koori ja puista üle suhkruga ning jäta umbes tunniks seisma – nii immitseb osa liigsest vedelikust välja.

2. Vispelda munad suhkruga. Lisa jahu ja maisitärklis. Seejärel vala järk-järgult juurde piim ja hapukoor. Jaota rabarberitükid ning maasikapoolikud kolme ahjuvormi või ühte suuremasse. Vala peale kreemjas kaste ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes pool tundi, kuni kook on pealt kuldpruun.

3. Võta ahjust, lase veidi jahtuda ning puuderda tuhksuhkruga. Kõrvale sobib piim või värske kissell.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa