Küpsetised  » Pannkoogid

Šokolaadi-pähkli pannkoogitort

Keskmine hinne: 2.63 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pannkoogid + šokolaadi-pähklimääre – nii lihtne see tordivalmistamine ongi! Kihtide vahele võid määrida ka poest ostetud määret.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Rösti 150 g pähkleid 210-kraadises ahjus, kuni neil koor lahti lööb. Hõõru koor maha.

2. Purusta 100 g pähkleid kombainis ja töötle pastaks. Sega hulka tuhksuhkur ja sulatatud šokolaad, kakaopulber ja vanillsuhkur. Nirista hulka õli.

3. Klopi munad suhkru ja soolaga lahti ning klopi hulka jahu. Sega ühtlaseks ja lisa vähehaaval piim.

4. Sega ühtlaseks ja prae väga vähese õliga pannil õhukesed ülepannikoogid. Lase jahtuda.

5. Pane pannkook taldrikule, määri peale õhuke kiht šokolaadi-pähklimääret. Lao ka ülejäänud kihid, peale jäta pannkook.

6. Sulata šokolaad ja vahukoor. Määri tordi peale ja külgedele. Puista üle hakitud pähklitega.

Serveeri vahukoore või vanillijäätisega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kristjan 16.okt 2015 23:25
Korralik kuigi kuivavõitu, jälgisin täpselt retsepti. Lasin ka üleöö külmas seista, võibolla tahkus liiga ära. Katteks 180g šokolaadi on ilmselgelt liiga palju, kolmandik maha. Röstitud pähklimant on üleprahi (Y)
1