Küpsetised  » Pannkoogid

Mandlihõngulised pannkoogid

Keskmine hinne: 2.56 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Lastega peres pole nädalavahetuse hommikud päris õiged, kui laualt puuduvad pannkoogid. Mandlijahust ja  piimast maitset saanud pannkoogid viivad keele alla nii suurtel kui ka väikestel.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Sega omavahel kuivained. Lisa mandlipiim, lahtiklopitud munad ja õli, vispelda ühtlaseks tainaks. Lase tainal 15–20 minutit enne küpsetamist seista.

2. Prae pannil koogid rapsiõlis mõlemalt küljelt kuldseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri 13.veeb 2015 09:35
Ei harju ära riisijahuga vist... Kahe eri retsepti järgi olen pannkooke teinud ja no ei kõlba süüa... Panin poolele järelejäänud taignale lihtsalt nisujahu ja piima juurde, siis sai enam-vähem.
1