Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Mandlihõngulised pannkoogid

Pannkoogid

Mandlihõngulised pannkoogid

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Lastega peres pole nädalavahetuse hommikud päris õiged, kui laualt puuduvad pannkoogid. Mandlijahust ja  piimast maitset saanud pannkoogid viivad keele alla nii suurtel kui ka väikestel.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2.5 dl Riisijahu
1 dl Mandlijahu
1 spl Maisitärklis
2 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
2 spl Suhkur
2.5 dl Mandlipiim
2 tk Muna
1 spl Rapsiõli
1. Sega omavahel kuivained. Lisa mandlipiim, lahtiklopitud munad ja õli, vispelda ühtlaseks tainaks. Lase tainal 15–20 minutit enne küpsetamist seista.

2. Prae pannil koogid rapsiõlis mõlemalt küljelt kuldseks.

KOMMENTAARID

Siiri 13.veeb 2015 09:35
Ei harju ära riisijahuga vist... Kahe eri retsepti järgi olen pannkooke teinud ja no ei kõlba süüa... Panin poolele järelejäänud taignale lihtsalt nisujahu ja piima juurde, siis sai enam-vähem.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke