Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Heeringaga pannkoogitäidis

Pannkoogid

Heeringaga pannkoogitäidis

Targu talita - Sirje Rekkor
PrindiSoovita sõbrale
Heeringatäidis soolaste ülepannikookide jaoks. Valmistamisaeg määramata. Juustutäidis on tegelikult rohkem nagu kaste, millega koogid paksult üle määritakse ja seejärel rulli keeratakse ning ahjus üle küpsetatakse.
Retsept
HEERINGATÄIDIS:
150 g mahesoolaheeringa fileesid
2 keedetud muna
1 salatisibul
võid sibula kuumutamiseks
JUUSTUTÄIDIS:
3 dl piima
1 dl jahu
100 g riivjuustu
3 muna
6 sl võid
1 dl rõõska koort
soola
värskelt jahvatatud valget pipart
5 sl hakitud peterselli


HEERINGATÄIDIS: Heeringafileed, sibul ja munad hakkida peeneks. Hakitud sibulat kuumutada võis, kuni see on klaasjas. Täidiseained segada, soojade pannkookide täitmiseks võib täidisele lisada veel võitükikesi.
JUUSTUTÄIDIS: Või sulatada pannil, lisada jahu ja kuumutada segades, kuni jahu on muutunud teraliseks. Lisada veidi piima, segada ühtlaselt, lisada ülejäänud piim. Keeta tasasel tulel kastet pidevalt segades u 15 minutit. Lisada lahtisegatud munakollased ja riivitud juust ning kuumutada segades, kuni juust on sulanud ja muna hüübinud (2-3 minutit). Lisada hakitud petersell ja täidis maitsestada.
Pannkookidele määrida u poole sentimeetri paksune täidisekiht, koogid keerata rulli ja panna äärega ahjupannile. Peale valada kuumutatud koor ja küpsetada praeahjus 220 kraadi juures 5-10 minutit.
 

Hea teada !
Heeringatäidis sobib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt pannkookide sisse keeratuna.
 

Märksõnad

pannkoogitäidised

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga