Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Juustune pannkoogitäidis

Pannkoogid

Juustune pannkoogitäidis

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Juustutäidis on soolaste ülepannikookide jaoks. Juustutäidis on tegelikult rohkem nagu kaste, millega koogid paksult üle määritakse ja seejärel rulli keeratakse ning ahjus üle küpsetatakse.
Retsept
JUUSTUTÄIDIS:
3 dl piima
1 dl jahu
100 g riivjuustu
3 muna
6 sl võid
1 dl rõõska koort
soola
värskelt jahvatatud valget pipart
5 sl hakitud peterselli


JUUSTUTÄIDIS: Või sulatada pannil, lisada jahu ja kuumutada segades, kuni jahu on muutunud teraliseks. Lisada veidi piima, segada ühtlaselt, lisada ülejäänud piim. Keeta tasasel tulel kastet pidevalt segades u 15 minutit. Lisada lahtisegatud munakollased ja riivitud juust ning kuumutada segades, kuni juust on sulanud ja muna hüübinud (2-3 minutit). Lisada hakitud petersell ja täidis maitsestada. Pannkookidele määrida u poole sentimeetri paksune täidisekiht, koogid keerata rulli ja panna äärega ahjupannile. Peale valada kuumutatud koor ja küpsetada praeahjus 220 kraadi juures 5-10 minutit.
 

Hea teada !
Juustutäidisega pannkoogid serveerida kohe pärast valmistamist.
 

Märksõnad

pannkoogitäidis

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga