Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Õuna-meepannkoogid

Pannkoogid

Õuna-meepannkoogid

Toidutare internet
PrindiSoovita sõbrale
Täidetud pannkoogid.
Retsept
portsjonile
Taigen:
100 g jahu
30 g suhkrut
1 muna
300 ml piima
25 g võid
Täidis:
2-3 keskmise suurusega õuna
2 sl mett
20 g võid
0,5 tl kaneeli
Löö muna tainanõusse, lisa suhkur, jahu ja pool piimast ning klopi tainaks. Kui tainas on ilus ühtlane, sega hulka ülejäänud piim ning sulatatud või. Prae valmis õhukesed ülepannikoogid.
Täidise valmistamiseks tükelda kooritud ja puhastatud õunad väikesteks kuubikuteks. Sulata või ning vala õunakuubikud keedunõusse. Kuumuta neid võis 3-4 minutit, siis lisa mesi ning kaneel ja keeda veel mõned minutid. Aseta täidis pannkookide vahele ning murra koogiservad kokku.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes