Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pannkoogid

Pannkoogid kohupiima ja rabarberi-maasikakeedisega

Pannkoogid

Pannkoogid kohupiima ja rabarberi-maasikakeedisega

Indrek Kivisalu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Kevadise lisandiga pannkoogid nädalavahetuseks.
Retsept
portsjonile
1 tk Muna
2.5 dl Piim
100 g nisujahu
Küpsetuspulber
Õli/või praadimiseks
RABARBERI-MAASIKAKEEDIS
2 vart Rabarber
200 g Aedmaasikad
100 g Suhkur
0.5 dl Vesi
SERVEERIMISEKS
100 g kohupiimapasta
0.5 dl Vahukoor
Sega omavahel lahtiklopitud muna ja piim. Lisa küpsetuspulber, pisut suhkrut ja nii palju jahu, et saad vedela hapukoore paksuse pannkoogitaina. Koori rabarberid ning lõika viiludeks. Puhasta ja viiluta maasikad. Kuumuta suhkur ja vesi, keeda paksemaks siirupiks. Lisa maasika- ja rabarberiviilud, kuumuta keemiseni ning tõsta tulelt. Vahusta koor vähese suhkruga ja lisa vahustamise lõpuhetkedel kohupiimapasta. Küpseta väikesed pannkoogid ning serveeri neid kohupiimavahu ja keedisega.

KOMMENTAARID

:) 16.jaan 2010 18:59
Jahu vist peaks pigem rohkem lisama, et saaks hapukooretaolist massi:)Aga üldiselt jammi(Y)
Mari 24.veeb 2009 10:10
Tore!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool