Küpsetised  » Pannkoogid

Pannkoogid kohupiima ja rabarberi-maasikakeedisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Indrek Kivisalu
Kevadise lisandiga pannkoogid nädalavahetuseks.
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel lahtiklopitud muna ja piim. Lisa küpsetuspulber, pisut suhkrut ja nii palju jahu, et saad vedela hapukoore paksuse pannkoogitaina. Koori rabarberid ning lõika viiludeks. Puhasta ja viiluta maasikad. Kuumuta suhkur ja vesi, keeda paksemaks siirupiks. Lisa maasika- ja rabarberiviilud, kuumuta keemiseni ning tõsta tulelt. Vahusta koor vähese suhkruga ja lisa vahustamise lõpuhetkedel kohupiimapasta. Küpseta väikesed pannkoogid ning serveeri neid kohupiimavahu ja keedisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
:) 16.jaan 2010 18:59
Jahu vist peaks pigem rohkem lisama, et saaks hapukooretaolist massi:)Aga üldiselt jammi(Y)
Mari 24.veeb 2009 10:10
Tore!
1