Küpsetised  » Pannkoogid

Hapupiima-mustikapannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Pontsakad pannkoogid. Serveeri kodujuustust valmistatud kastme ja/või moosiga.
Valmistusaeg:

Valmistusaeg 20 minutit + praadimisaeg

Kogus: 1 portsjon
Töötle kastmeained saumikseri või köögikombainiga ühtlaseks ja jäta ootele. Pane kaussi hapupiim või keefir, küpsetuspulbri ja soolaga segatud jahu, kliid, suhkur, muna ja õli, klopi ühtlaseks tainaks. Viimaks lisa mustikad. Kui kasutad külmutatud marju, ära neid üles sulata, muidu värvivad need taina mustaks. Sega tainast nii vähe kui võimalik. Küpseta väikesed pannkoogid ja serveeri kodujuustukastmega.
Kogustest valmib ca 20 pannkooki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
cz500 15.jaan 2012 09:29
täitsa maitsvad poja pistab kahesuu poolega
Muffin 15.sept 2010 08:59
Värvuse mainimisel esialgu mustikaid tainasse ei pannud, vaid praadivale pannkoogile. Esimene pool, mis mustikatega koos polnud, ei jäänud panni külge kinni, teine aga küll. Mustikaid siis üldse tainasse ei pannudki, vaid lisasin valmis pannkoogile. Kuna tainas tundus väga paks, lisasin veel natuke piima, nii et parajalt vedel tundus ja 3sl suhkrut ning natuke soola. Ja veel mingisuguseid kliisid (v-o 50g või 100g). Ja pannile pidi siiski ka natuke õli panema, et kinni ei kleepuks. Lõpp-tulemus tuli väga hea! :)
Mmmerlekas 07.veeb 2010 10:58
panni külge ei jäänud, paras mässamine oli, tulemus keskpärane, ei tea kas viitsikski teistkordselt katsetada..
efka82 27.jaan 2010 21:39
mina ei pannud õli ja mustikaid tainale juurde ja tegin sellist kaalujälgijate varianti. Mustikaid ei lisanud selleks, et pann ei võtaks kinni ja saaks peaaegu rasvavabalt praadida. Said väga head. Teen kindlasti veel.
böö 14.juuni 2009 10:51
kasutasin mustikate asemel vaarikaid ja kliide asemel viieviljahelbeid. väga head jäid.
lehmiine 19.sept 2008 08:46
Maitse oli hea, aga küpsetamine oli piin. Jäid hirmsasti panni külge kinni ja pliit oli pärast mustikamahla täis.
1