Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Tuunikalapitsa Lapi leivaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Leibur Autor: Raili Mikk
Tuunikalapitsa, mille põhjaks on kasutatud lapi leiba.
Kogus: 2 portsjonit
Sega kala, muna ja till. Maitsesta soola ja pipraga. Jaga segu kahe saia pealel, puista üle riivitud juustuga. Küpseta 200 kraadises ahjus 10 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 17.juuni 2009 11:27
toores ikka.
Kata 17.juuni 2009 11:16
kas muna on toores või keedetud?
Krissukas88 02.apr 2009 15:53
Mul küll ei jätkunud ühest purgist tuunikalast mõlema leiva peale. Lisasin sibularõngad, küüslaugu ja tomatipasta ka põhjale, täitsa ok tuli!
erks11 25.jaan 2009 21:00
Väga hea maitsega ja lihtne teha, kui on kiire.
ankur 22.jaan 2009 15:48
Väga mõnus ja kiire ning suht soodne lahendus. Kui maitseb, siis pealmisi katteid võib ju erinevaid katsetada. Soovitan! Jõudu!
Atsinna 03.nov 2008 09:44
Lapi leiva sain ikkagi lõpuks Selverist ning proovitud ka. Ühe paki leiba, st 2 tk. tegin tuunikalakonserviga, kuid õlis ja enam-vähem siinse retsepti järgi, ainult lõikusin peale veel oliivirõngaid. Väga sobisid sinna. Poeg, kes muidu ei armasta tuunikala, sõi seda ja paistis samuti rahul olevat. Pilt siia ei mahu, lisan küpsetamisfooru-
misse.
karupoeg Puhh 24.okt 2008 11:00
Väga hea ja uudne.
inx 24.okt 2008 10:26
Mulle väga meeldib see lapi rukki rieska.Tore on teha erinevaid suupisteid rule ja loomulikult on see tunnikalaga pizzavariant väga maitsev.Proovisin ja soovitan teistelegi.
jutita 24.okt 2008 06:10
Tuunikala on minu lemmik seepärast tahangi proovida
jutita 24.okt 2008 06:09
Paadi Pagar on jah Sõmerpalus,mina proovisin siis leiba kui nad tegema hakkasid ,tookord ei meeldinud, nüüd enam pole ostnud eelistan Eesti Pagari toodangut.aga rieska tahaks siiski ära proovida ehk Võru Selverist leian.
Atsinna 23.okt 2008 23:10
Mina täna Selverist rieska leiba ei leidnud, kas pole seal üldse müügil või õhtuks oli otsa saanud. Aga selle eest oli müügil Paadi vormileib, millest üle poole nüüd vastu ööd ära sõime. Tavaliselt hommikune soe leib läheb kiirelt läbi. Õhtupoole tuuakse teine laar, millest ka meile jagus. Tean, et Sõmerpalus teda tehakse. Peale või nagu muud ei sobikski peale panna, nagu koduleib.
jutita 22.okt 2008 23:42
Kui leian selle rieska nt. Selverist siis pizza prooviks kindlasti ära ,saab anda hinnangu sellele paljukiidetud lapi leivale.
1