Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Neljajuustupitsa

Pirukad ja pitsad

Neljajuustupitsa

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Absoluutne taimetoitlaste lemmik, kus on palju erinevaid juustusorte. Pikantne ja eriline. Kellele maitseb sinihallitusjuust, võib Emmentali juustu asendada just sellega
Retsept
portsjonile
1/4 kogust pitsatainast
1/4 kogust marinara kastet
2 s roheline pesto
150 g Mozzarella
50 g Emmentali juust
50 g Kitsejuust
2 sl riivitud parmesan v. muu kõva juust
4 tk päikesekuivatatud tomatid õlis
1. Kuumuta ahi 250 kraadini. Vormi tainas käte vahel või rulli veidi jahusel laual ümmarguseks umbes 30 cm läbimõõduga kettaks.
2. Tõsta ahjuplaadile. Määri peale kaste. Nirista peale pesto. Kata riivitud mozzarella, Emmentali, murendatud kitsejuustu ja riivitud Parmesaniga. Lõika päikesekuivatatud tomatid kääridega ribadeks ja laota pitsale. Küpseta ahjus 10–15 minutit.

Pitsataina retsept
Marinara kastme retsept

Märksõnad

neljajuustupitsa

KOMMENTAARID

Didi 14.juuli 2012 11:33
Valentina, palun tee enne kommenteerimist endale selgeks taimetoitluse eri variandid.
Valeniina 13.juuli 2012 15:16
juust ei ole taimetoit
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool