Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Neljajuustupitsa

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: 100 rooga
Absoluutne taimetoitlaste lemmik, kus on palju erinevaid juustusorte. Pikantne ja eriline. Kellele maitseb sinihallitusjuust, võib Emmentali juustu asendada just sellega
Kogus: 1 portsjon
1. Kuumuta ahi 250 kraadini. Vormi tainas käte vahel või rulli veidi jahusel laual ümmarguseks umbes 30 cm läbimõõduga kettaks.
2. Tõsta ahjuplaadile. Määri peale kaste. Nirista peale pesto. Kata riivitud mozzarella, Emmentali, murendatud kitsejuustu ja riivitud Parmesaniga. Lõika päikesekuivatatud tomatid kääridega ribadeks ja laota pitsale. Küpseta ahjus 10–15 minutit.

Pitsataina retsept
Marinara kastme retsept
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Didi 14.juuli 2012 11:33
Valentina, palun tee enne kommenteerimist endale selgeks taimetoitluse eri variandid.
Valeniina 13.juuli 2012 15:16
juust ei ole taimetoit
1