Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Kohupiima-nõgesestruudel

Pirukad ja pitsad

Kohupiima-nõgesestruudel

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Nõgese asemel sobib võile lisada ka naati. Peaasi, et kasutaksid nii nõgese kui ka naadi puhul võimalikult noori lehti.
Retsept
portsjonile
500 g Lehttainas
200 g Kohupiim
200 g kohupiimakreem
1 spl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 spl suhkur
4 dl nõgeselehed
1.   Korja nõgeselehed ja vala neile korraks peale kuum vesi. Seejärel pigista liigne vesi välja ja haki nõgesed peeneks.
2.   Sega omavahel kahte sorti kohupiim, nõgeselehed ja suhkrud.
3.   Aseta pool tainast ahjuplaadile ja tõsta sellele täidis.
4.   Aseta peale teine tainapoolik ja suru ääred kahvliga kokku. Soovi korral tõmba noaga tainale avaused.
5.   Küpseta ahjus 210 kraadi juures 20 minutit.
# Täidisemassi kooshoidmiseks võid lisada ka ühe muna.

KOMMENTAARID

Randel Lest 19.dets 2016 23:40
Sai isegi proovitud üleval mainitud retsepti! Pean mainima et nõgesed lähevad väga hästi kohupiimaga kokku. Jagan ka sõpradega!
märten mürk 19.dets 2016 23:37
Minule maitses ka ;) jube vinge oli ise midagi enda kätega meistrdada! lihtsalt vinge!
kaarel berting 20.apr 2011 22:30
väga hea oli
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree