Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Suitsukana-kulebjaaka

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 linnuliharooga Autor: Angeelika Kang
Kiiresti valmiv pirukas maitseb kõige paremini ahjusoojalt. Täidiseks sobivad nii suitsukana rinnafilee, koib kui -kintsud.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Rulli tainas piklikuks tükiks. Haki broileriliha ja nõruta ananss.
2. Sega kana, ananass, sulajuust, riivjuust ja tüümian.
3. Tõsta täidis tainale ja keera see tihedalt rulli.
4. Pintselda pirukat pealt munaga ja küpseta ahjus 200-kraadi juures 25 minutit või kuni piruka pind on ilus kuldpruun.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kroq 19.sept 2012 16:20
Oskate ehk öelda, kui paljule jagub 1 kg lehttaignast?
tyuts 23.jaan 2012 19:15
Tegin 500g pärmi-lehttaignast ja sellest täiesti piisas. Sulalatud juustu paneksin teine kord 150g. Muidu väga maitsev ja lihtne teha!
Sunrise 14.mai 2011 09:36
Lihtne ja kiire ja hea. Külmast peast mu meelest isegi parem kui soojana :)
Naine36 05.märts 2011 16:23
Tegin poole väiksema koguse, vaid ananassi ja tüümiani panin poole rohkem! Kuigi küpsetasin ca 45 minutit, ka mul jäi keskelt tainas pisut tooreks! Aga muidu, väga maitsev ja tüümian on tõesti see täpp i peal!:O
Kristel.l 25.veeb 2011 16:49
Tegin kilose tainatükiga. Vist oleks võinud vähem olla, sest seest jäi natuke tainane. Minu jaoks...teised seda ei tundnud. Tüümian sobib! Mahe ja mõnus. Kõrvale sobiks pakkuda mingit värsket salatit
maasikas 24.veeb 2011 18:52
Väga maitsev! Soovitan proovida, hea lihtne teha ka:)
stress 22.veeb 2011 18:09
tegin poole kilo lehttaignaga, aga täidist tegin täisportsu jagu ja ananassi panin sisse terve suure purgi täie. ja peab ütlema et väga hea tuli:))
1