Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Kahte moodi pirukad

Pirukad ja pitsad

Kahte moodi pirukad

Mooste toiduklubi Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Taivo Tenso
Üks valmistainas, kaks omatehtud sisu.

üle 60 min

Retsept
500 g Pärmi-lehttainas
KÕRVITSATÄIDIS
400 g Kõrvitsakuubikud( poolpehmeks aurutatud)
Või
1 tk Tšilli
2 spl Rosmariin
Pruun suhkur
Sool
LEHTKAPSA-RICOTTA-TÄIDIS
1 tk Lehtkapsas
Suitsupeekon või
Sink
Küüslauk
1 tk Suvikõrvits
Ricotta
Sool
Must pipar
1. Kõrvitsatäidise jaoks pruunista kõrvitsakuubikud kergelt võis ning lisa peeneks hakitud tšilli ja rosmariin. Purusta segu sauseguriga ühtlaseks massiks ning maitsesta suhkru ja soolaga.
2. Kapsatäidise jaoks pane hakitud ja aurutatud kapsatükid koos tükeldatud peekoniga pannile ja sulata rasv välja. Lisa peeneks hakitud küüslauk ja suvikõrvitsakuubikud ning prae, kuni ka need on pehmed. Lisa ricotta ja maitsesta.
3. Rulli tainas laiali, kata täidisega ning vormi endale meelepärase kujuga pirukad.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke