Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Ricotta-struudel martsipani ja astelpajumarjadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Üks äärmiselt lihtsalt valmistatav pirukas, kui sul külmkapis on külmutatud pärmi-lehttainast. Kindlasti võib seda valmistada ka filotainast, mis annab pirukale õhulist krõbesust või ainult lehttainast. Mina kasutasin astelpajumarju, kuna mul peas keerles ammusest ajast ricotta ja astelpajumarjade kooslus ning siis kui mu naabrinaine oli mulle karbitäis neid ilusaid ja kollaseid marju toonud, ei saanud mõte enam vaka alla jääda, vaid vajas produtseerimist. Välja kukkus väga hea ning eriti hästi maitses soojalt vanillijäätisega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sulata pärmi-lehttainas. Sega kokku ricotta, muna, suhkur ja vanillisuhkur. Riivi küpsetusmartsipan ning sega koos astelpajumarjadega ricotta-täidisesse. Määri täidis tainale, keera rulli. Suru ääred kõvasti kokku. Määri lahtiklopitud munaga ning küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Serveerida sobib hästi koos vanillijäätisega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 20.jaan 2012 13:02
Piuks5: Aitäh märkamast! Nüüd kõik olemas.
Piuks5 20.jaan 2012 11:04
Palun lisage siis ikka koostisained koos kogustega ka ;)
1