Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Tomati-mozzarellapirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tomatite ja rohke juustuga pirukad moodustavad nauditava koosluse. Sobiv suupiste klaasi veini kõrvale.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ kerkivad 35–40 min + ahjus 15–20 min

Sulata pärm käesoojas vees. Maitsesta soolaga ja sega hulka hakitud basiilik ning õli. Sõtku tainasse kaerahelbed ja jahu. Lase kerkida soojas kohas 30–45 minutit. Jaga tainas 20 tükiks. Veereta iga tükk pallikeseks ja rulli jahusel laual kettaks. Tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika tomatid ja mozzarella viiludeks, haki päikesekuivatatud tomatid. Tõsta igale tainatükile 2–3 tomativiilu, maitsesta soola ja musta pipraga. Tõsta tomatitele mozzerellaviilud ja lisa päikesekuivatatud tomatid. Raputa peale hakitud ürte, küüslaugupipart ja riivjuustu. Küpseta 225-kraadise ahju keskosas 15–20 minutit.

Kogus 16 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa