Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Köögivilja-vorstitäidis pirukale

Pirukad ja pitsad

Köögivilja-vorstitäidis pirukale

Mari
PrindiSoovita sõbrale
Pirukatäidis.
Retsept
300 g keedetud või hautatud köögivilju ( aedherned, aedoad, lillkapsas )
200 g keeduvorsti
3-4 sl tomatipüreed
2 sl hapukoort
punast või musta pipart
100 g juustu
1-2 sl toiduõli
Keedetud köögivili nõrutatakse keeduleemest ja jaotatakse koos vorstikuubikutega õliga pintseldatud pirukapõhjale. Tomatipüree ja hapukoor segatakse, keedetakse läbi, maitsestatakse soola ja pipraga ning valatakse täidisele. Juust lõigatakse väikesteks kolmnurkadeks ja torgatakse pirukakattesse. Lastakse kerkida ja küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus 20-25 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes