Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Calzone peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Pärmi-pitsatainast peekoni-juustu-porrutäidisega pirukas.
Lahusta pärm käesoojas vees, lisa sool, õli ja niipalju nisujahu, et tainast saab pehme tihke pall. Lase tainal rätikuga kaetuna kerkida mahult kahekordseks. Jaga tainas kaheks ja rulli osad u 30 cm laiuseks ja 40 cm pikkuseks. Pane kummagi osa ühele pikiküljele pool kääridega peeneks lõigatud peekoni ja porru tükkidest. Raputa peale riivjuustu ja maitseaineid. Keera teine pool katteks peale ja ühenda servad märja käega. Tõsta pitsabatoonid küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Lase batoonidel kerkida mahult kahekordseks ja küpseta neid 225 kraadi juures ahju keskosas umbes 15 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa