Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Taskud linnulihaga

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Nendesse pirukatesse on peidetud terve lõunasöögi komponendid. Vaid krõmpsuv salat jääb juurde valmistada. Pirukad võib sättida varem valmis ja pista ahju viimasel hetkel, et ampsata õhtuks krõbesooje taskuid rohke rohelisega. Vahest ehk veidi külma koorekastet murulaugu ja piparmündiga...
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Lõika baklažaan kuubikuteks ja prae pannil õlis. Kui baklažaan on peaaegu küps, lisa paprikakuubikud. Maitsesta julge annuse jahvatatud koriandri ning pipra ja soolaga. Teisel pannil prae suupärasteks tükkideks lõigatud kalkuni- või broileriliha.
2. Keeda pruun riis pehmeks. Lõika fetast kuubikud. Sega kõik ained omavahel. Laota lauale lehttainas, lõika ruudukesteks ja tõsta täidis iga ruudu keskele. Klopi lahti muna ning pintselda ruudukeste servad hoolikalt. Näpi küljed kokku ja määri pealt munaga. Puista peale seemneid, soolahelbeid või vürtsköömneid ning küpseta 180°C ahjus 25 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa