Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Keedukreemi-mustikastruudel

Pirukad ja pitsad

Keedukreemi-mustikastruudel

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Pärmi-lehttainas
200 g Keedukreem
1 kl Mustikad või mustad sõstrad
1 tk Muna määrimiseks
Tuhksuhkur kaunistamiseks
1. Rulli tainas pisut õhemaks ja lõika pooleks.

2. Aseta üks tainalehtedest küpsetusplaadile ja määri servad munaga.

3. Tõsta vaona tainalehe keskele keedukreem ja marjad.

4. Tee teisele tainalehele sisse sälgud ja tõsta seejärel kreemiga tainaplaadile katteks.

5. Suru struudli servad kahvliga kokku, määri tainas pealt munaga ja küpseta 190 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni küpsetis värvub kuldkollaseks.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool