Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Kohev pitsapõhi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: kodune Autor: kassisaba
Väga kohev ja maitsev pitsapõhi. Vahelduseks klassikalisele.
Kogus: 1 portsjon
Kõik ained segada omavahel ühtlaseks massiks. Kui kasutate tavalist kohupiima, lisage 3 tl soola. Määrige ahjuplaat kergelt õliga ja laotage mass ühtlaselt plaadile. Soovi korral võite jätta väikese serva. Peale võite panna teile meelepärase täidise. Küpsetage 220ºC juures seni, kuni pitsa kenasti küpsenud.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jana 13.jaan 2015 20:08
Proovisin teha selle retsepti järgi, aga mitte midagi välja ei tulnud. Täitsa jama ikka. Läksin närvi ja unustasin seepeale pitsa ahju ja kõik kõrbes täiesti ära - APPI APPI. Ei, mina küll süüa teha ei oska ikka. Aga mees tuli koju ja jäi rahule ja sõi kõik pitsa ära - ikkagi läks õnneks see pitsategemine.
Madis 06.juuli 2011 13:42
asendasin ka kohupiima hapukoorega, sest kohupiima parajasti ei olnud, lisaks avastasin, et ka hapukoort tuleb puudu ja lisasin veidi maitsestamata jogurtit, üli hea tulemus tuli ;)
Pyari 12.juuni 2011 12:58
Kui pitsa ei tulnud välja, siis pigem ikka viga tegijas, mitte retseptis, edsa ;) Mina panin 600 g hapukoore kodujuustu ja 5 muna. Jahu ka sips rohkem. Kuna kodujuust iseenesest ei meeldi, siis kartsin, et jääb see maitse esile, kuid ei. Hoopis ühest munast vähem jäi ikka väga-väga munane maitse. Peaks siis äkki 4 muna panema ja muid koguseid sips suurendama. Ja sellest taignast sain kaetud suure-suure ahjuplaadi, kerkis küll natuke, kuid mitte üle ääre, sest olin selle väga laiali laotanud. Küll aga tahab siis taigen saada rohkelt katet peale. Mina kuumutasin pitsakatte ära (tükeldatud sink), juurde seened, ananass, 4 väiksemat hapukurki basiiliku-sibula-
tomatipasta. Kuumutasin seda natuke, et ei jääks väga vedel (põhi ei taha siis läbi küpseda). Ja ahjus oli see 20 minuti ringis. Peale riivjuust ja väga hea!
säutsmoonik 28.mai 2011 12:42
Lemmik :)
Tiina 14.sept 2009 13:02
tegin pajumäe küüslaugu kohupiimaga , panin seda kaks topsi see niisiis alla poole kilo tsipa ja viis muna , maitseaineid ei lisanud , peale sibul ka suitsukana tükke ja päris peale küüslaugu majoneesi ja ketsupit , JUBE hea sai , loodan et kui lapsed koolist tulevad meeldib neile ka kõrvale tegin veel suppi:Y
to: silver 17.jaan 2009 20:21
kas sa panid 500gr kohupiima asemele 500gr hapukoort w? proovin homme :)
mesak 11.okt 2008 11:23
Superhea retsept. Paremat ei oska tahta, mina ainult sellega pitsat teengi! ;)
silver 19.aug 2008 21:33
põhi tuli väga viis! Nagu alati, tuunisin ka seekord retsepti ja asendasin kohupiima hapukoorega ning tulemus sai parem kui oodata oskasin. peale toppisin (tomat,juust,pitsaka-
te,ketsup) SOOVITAN!
uskumatukata 20.veeb 2008 09:34
tahtsin lisada,et kasutasin kohupiima asemel Philadelphia toorjuustu. nämmma!
uskumatukata 20.veeb 2008 09:29
Nii nämma pizza tuli! Nõrutasin ananassi tükid, maisi jne. ühesõnaga kõik, mis mahlane ja tainas ei jäänud üldse toores. Super pizza, mmmmmm!
Edsa 15.okt 2007 20:43
Jube, pool tainast koos täidisega jooksis ahju põhja, tugev munamaitse käis üle ja pizzat ei meenutanud selle olluse juures küll mitte miski. Maitse üle tõesti pole mõtet vaielda!
crrt 10.mai 2007 18:30
Kerkis jah hirmsasti ja oli ilusat kollast värvi aga seest jäi ka minul veidi tooreks. Võibolla oli pitsakate ise ka liiga vedel. Soovitage midagi head, mida selle taina peale panna! Tugev munamaitse oli, kergelt omleti tunne jäi.
energia 07.veeb 2007 13:52
Sellisest põhjast tehtud pitsa on ka järgmisel päeval peale mikrouuni väga hea.
penitent 17.dets 2006 17:36
See on vist küll maailma parim pitsapõhi!
varblane 24.apr 2005 20:49
tänuväärne retsept. pole eriline küpsetaja, aga pizza tuli maitsev.
lacrima 02.apr 2005 20:08
mulle ei meeldinud eriti see põhi, sest oli tunne, et söön pigem omeltti kui pizzat, aga muidu see põhi ise oli hea
busy 25.märts 2005 19:05
see oli tõesti super!!Proovisin sama põhja magusast kohupiimast ja katteks panin õunad ning kõige peale muna-hapukooresegu väheke ja tulemus oli väga hea.Ka külalised kiitsid mõnus mahe,ei midagi rammusat.
rino 08.veeb 2005 19:24
retsept on hea,kerkib h'a'sti,kuid seest jai nats tooreks.ehk viga oli selles et kupsetasin muffini vormis.proovin teinekord uuesti
prn 18.dets 2004 08:05
Tõesti väga hea retsept. Soovitan kõigile.
misty 19.sept 2004 12:31
Fantastiline,pole elus paremat pizzat saanud.
tuulily 09.aug 2004 17:33
Väga hea retsept. Millega ei osanud aga arvestada, et see põhi nii palju kerkib - järgmine kord võtan suurema vormi.
1