Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Talupojapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pitsad ja lahtised pirukad
Juustu-singipitsa.
Valmistusaeg: üle 60 min
Tainaaineid sõrmedega muljuda, kuni tainas koos hakkab püsima. Tainast ei maksa tugevasti sõtkuda. Vajadusel korral lisada piiskhaaval külma vett. Tainal lasta 30-60 minutit puhata. Ricotta juust vajutada kahvliga lahti, segada ükshaaval sisse munad, seejärel riivitud Parmesani ja Provolone juustud, hakitud petersell, mozzarella juustu ja singikuubikud. Täidis maitsestada soola ja värskelt jahvatatud pipraga. Tainas jagada pooleks ja lahti rullida. Rasvainega võitud 22cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi katta poolega tainast, vormida ka 2-3 cm kõrgune serv. Täidis tõsta vormi, katta teise tainapoolega, servad korralikult kokku suruda ja tainas pealt lahti hõõrutud munarebuga pintseldada. Küpsetada umbes tund aega 180°C juures praeahjus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa