Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Hakklihatäidis pirukale

Pirukad ja pitsad

Hakklihatäidis pirukale

Mari teadmata
PrindiSoovita sõbrale
Pirukatäidis.
Retsept
400-500 g veisehakkliha
1 muna
2 sl tomatipüreed
2 sl hapukoort
1 sl riivsaia
soola
pipart
1 sl hakitud petersellilehti
1 sl hakitud murulauku või rohelist sibulat
150 g juustu
2 sl toiduõli

Hakkliha segatakse tomatipüree, hapukoore, muna, riivsaia ja peenestatud maitserohelisega ning maitsestatakse soola ja pipraga.
Täidis pannakse ühtlase kihina õliga pintseldatud pirukapõhjale.
Juust lõigatakse väikesteks kolmnurkadeks ja torgatakse väikeste vahedega hakklihakattesse, määritakse toiduõliga ning lastakse kerkida.
Küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus 25-30 minutit.

Märksõnad

hakklihakatemari

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes