Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Kanalihatäidisega kartuli-muretainasarved

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kartulitoite
Kartuli-pärmitainasarved kanatäidisega, samast tainast võib teha ka viineripirukaid. 
Kartulid riivida. Pärm segada sooja piima ja suhkruga. Kui see hakkab käärima, segada antud ainetest rullitav tainas, lasta kerkida, vajadusel lisada jahu. Tainas rullida õhukeseks ümmarguseks kettaks ja lõigata see rattakodarate moodi kolmnurkadeks. Kolmnurga laiemale otsale asteada täidis, rullida kokku ja painutada rull sarveks. Määrida pealt hapukoorega ja küpsetada praeahjus kuldpruuniks. Samast tainast võib teha ka viineripirukaid. Tainas rullida õhukeseks nelinurgaks, lõigata sellest ristkülikud, määrida need kergelt ketshupi või sinepiga ja rullida ümber viinerite. Määrida klopitud munaga, küpsetada praeahjus kuldpruuniks. Serveeri kohe pärast valmistamist tee või puljongiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maaler 30.jaan 2009 12:01
Hei! Kas ei ole tekkinud segadus taigna koostisosa kogustega? 50ml sooja piima nagu vähevõitu ja 200-300 dl jahu samas palju? muidu väga isuäratav retsept.
1