Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Rabarberitaskud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtsalt valmivatele lehttainast rabarberitaskutele annab hõrgu maitse martsipan.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kuumuta ahi 200 kraadini. Rulli tainas laiali ja lõika ruudukujulisteks tükkideks. Lõika martsipan ja rabarber kuubikuteks. Tõsta segu tainale ja puista peale tuhsuhkru-kaneeli segu. Tõsta taina servad keskele kokku ja vajuta tihedalt kinni. Määri munaga ja puista peale pähklid. Küpseta 20 minutit.
Kogustest valmib 9 tk.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
soolapähkel 14.juuni 2015 14:05
Väga maitsvad, lihtne teha. Ainuke viga, et mul läksid peaaegu kõik taskud lahti. Sellegipoolest teen kindlasti veel. Lastele meeldis, juurde võtsid veel vanilli jäätist.
Kristina 02.juuni 2014 10:50
Mina ka martsipanisõber ei ole, kuid rabarberiga koos naudin seda isegi mina. Seda retsepti olen ma korduvalt teinud. Lihtne ja kiire teha ning tõesti väga maitsev kooslus.
Jutsukene 18.juuni 2012 10:01
Ülihead! Ei ole martsipanisõber, aga koos rabarberiga võrratu kooslus.
toidutarefänn 25.mai 2011 22:32
Väga mõnusad. Martsipaniga koonerdada ei tohi, eriti hea on see, kui martsipani maitset tunda on.
Kokkamas95 16.mai 2009 14:37
Lihtne teha ja super nämmad mmmmmmmm:A
mariseke 17 25.jaan 2009 22:51
väga kerge teha ja maitsevad suurepäraselt!
1