Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Võrratu seene-sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: 100 rooga
Võrratu seene-sibulapirukas maitseb ka neile, kes muidu eriti seeni ei armasta.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega pehme või ja riivitud porgand. Sega omavahel jahu, kaerahelbed, küpsetuspulber ja sool ning lisa või-porgandi segule. Sega ühtlaseks tainaks. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta 225°C juures ahjus 10 minutit. Lõika sibulad rõngasteks ja haki seened. Hauta õlis pehmeks.
Sega kausis piim, muna, juust ja purustatud küüslauguküüs. Lisa seene-sibulamass. Kalla täidis põhjale ja küpseta 200°C juures praeahjus 20-25 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mikela 07.märts 2015 22:05
pirukad
Anastassia 23.aug 2012 17:06
Meie lemmik
Siiri 22.juuli 2012 13:02
Uskumatult hea, soovitan kõigile. Kes seeni armastavad siis väga ruttu saab otsa, teha kohe kaks portsu. Mina tegin kukeseentega, aga kindlasti on teiste seentega ka hea.
toibuhh 04.märts 2012 06:25
väga nämma
liisbet 06.okt 2011 16:54
nõmmelill.Tegin marineeritud pilvikutega aga ennem pesin vee all sõela peal läbi.Väga hea jäi.:)
siirikirikal 29.sept 2011 12:42
nõmmelill: marineeritud seened pirukasse väga ei taha sobida. Aga veel jõuab seeni soolata :)
nõmmelill 29.sept 2011 09:01
Kas marineeritud seentega saab ka seda pirukat teha.Muid pole :(
Epuste 26.sept 2011 18:16
Tõeliselt supper. Panin krevette ka :)
maitse 12.sept 2011 16:53
Uskumatult hea pirukas! Minu jaoks täiesti võrratud maitsekooslused (rosmariini jätsin välja). Super!
marialiina 11.sept 2011 15:24
Kõik seened sobivad, ?ampinjonidega ülihea. Kuna meespere suhtub seentesse kerge kahtlusega, olen lisanud ka singikuubikuid ning muidugi ohtralt juustu. Tulemus on tõesti võrratu!
lonni 09.sept 2011 10:40
Kas ?ampinjonid sobiksid?
Raili 06.sept 2011 13:06
Tõesti väga hea pirukas :Y
Roxy89 13.okt 2010 00:06
Ülihea pirukas! Kõik pereliikmed sõid ja nautisid ja veel soovisid, et teinekordki seda pirukat teeksin. :D Soovitan kõigile.
metsaline 01.sept 2010 23:00
mina paneks seeni tunduvalt rohkem ja eriti praegu kui on nii palju ilusaid pisikesi kukekaid.usun et see pirukas on ka väga hea.ise olen teinud pisut teise põhjaga kus kate on sarnane aga ikka julgelt seeni .juustu panen peale kohe hulgim.lapsed tahavad rohkema juustuga .proovin kindlasti ka selle põhjaga ära.
mariseke 17 30.aug 2010 20:36
See pirukas on minu leivanumber! Parim lihtsalt!
ruth 29.aug 2010 17:06
Eriti hea pirukas! Jäi väheks.
maia 23.aug 2010 16:02
Teen pärmitaigna peale öunad ,riputan kaneeli lasen kupsedaveidi siis panen kohupiima muna ja veidi mannat sees peale lasen kupseda eriti hea kui on maa kohupiim see teeb töeliselt heaks mis köige tähtsam pärmitaignale ei pane suhkrut isegi kohupiima vöib magusaks teha porgandiga saab väga tervislik .eriti dibeedikutele
L78 13.aug 2010 10:54
Väga maitsev. Tegin kukeseentega. Eriti huvitav, omapärane ja tervislik on piruka põhi. Soola ja rosmariini panen järgmisel korral pisut rohkem.
hatycat 26.okt 2009 16:39
Hinded ka ;)
hatycat 26.okt 2009 16:38
Ülihea pirukas, tervele perele maitses! Ja sinna sobivad kõiksugu seened.
Kätlin 17.märts 2009 15:52
Väga hea kook tuli, kuid rosmariini lisasin palju vähem (minu meelest võiks üldse ära jätta)!
Jaburmoor 23.okt 2008 19:00
Super hea, mahlane ja mõnus ning kiirelt valmis! Tegin austerservikutega. Tegelikult võib igasugu katetega katsetada. Tegin ka õunakooki :) Ladusin veidi eelküpsetatud põhjale õunaviilakad ja lisasin segu - 3 muna, suhkrut ja 200ml kohvikoort. Väga hää sai, nagu kreem oleks vahel. Usun, et rosinad sobiks ka veidi vahele panna ja nt kohupiima lisada.
1