Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Suitsukalakeerud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Suitsukalakeerud maitsevad nii suurtele kui ka väikestele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Sega jahu ja küpsetuspulber. Näpi või ja jahu purutaoliseks massiks. Lisa juust ja külm vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja hoia 1 tund külmas. Täidise jaoks puhasta kala, haki porru ja paprika. Rulli tainas piklikuks tükiks. Kata kala, kodujuustu, porru, paprika ja riivjuustuga. Keera tainas pikemast servast alates tihedalt rulli. Lõika 2 cm paksused tükid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või paberist muffinivormidesse. Küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit. Antud kogustest saab 20 suitsukalakeerdu.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
KailiV 14.juuni 2009 22:02
kõik sõid ja kiitsid, väga maitsvad ja lihtne teha kah. Teine kordki teen
lill 14.nov 2005 08:02
Väga head pirukad, nii külmalt kui soojalt ja teisel päeval võib need pirukad ahjus uuesti üles soojendada, ka siis on väga head.
1