Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Suitsukalakeerud

Pirukad ja pitsad

Suitsukalakeerud

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suitsukalakeerud maitsevad nii suurtele kui ka väikestele.

üle 60 min

Retsept
250 g või
2 dl riivjuust
5.5 dl jahu
2 tl Küpsetuspulber
1 dl vesi
400 g *puhastatud suitsukala
350 g kodujuust
1 tk Porrulauk
1 tk punane paprika
2 dl riivjuust
Sega jahu ja küpsetuspulber. Näpi või ja jahu purutaoliseks massiks. Lisa juust ja külm vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja hoia 1 tund külmas. Täidise jaoks puhasta kala, haki porru ja paprika. Rulli tainas piklikuks tükiks. Kata kala, kodujuustu, porru, paprika ja riivjuustuga. Keera tainas pikemast servast alates tihedalt rulli. Lõika 2 cm paksused tükid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või paberist muffinivormidesse. Küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit. Antud kogustest saab 20 suitsukalakeerdu.

Märksõnad

suitsukalakeerud

KOMMENTAARID

KailiV 14.juuni 2009 22:02
kõik sõid ja kiitsid, väga maitsvad ja lihtne teha kah. Teine kordki teen
lill 14.nov 2005 08:02
Väga head pirukad, nii külmalt kui soojalt ja teisel päeval võib need pirukad ahjus uuesti üles soojendada, ka siis on väga head.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga