Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Singi-mozzarellapirukas

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: 100 rooga
Pune annab singi-juustupirukale meeldiva maitsenüansi, mõnusalt krõbe tainas täiendab seda veelgi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel toasoe või, kartulipudrujahu ja nisujahu. Lisa külm vesi ja sega, kuni tainas on ühtlane. Suru see 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Täidise jaoks viiluta sink ja nõruta šampinjonid. Sega omavahel munad ja vahukoor. Lisa pool riivitud mozzarella juustust. Pane põhjale singiviilud ja seened. Riputa üle pune ja musta pipraga. Vala peale juustu-piima-muna segu. Puista peale teine pool riivitud mozzarella juustust. Küpseta ahju allosas 175°C juures 40 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mammukas 19.jaan 2013 16:02
väga mõnus kook :D
kuku 29.nov 2008 22:25
jube rasvane ja vaja on kindlasti rohkem küpsetusaega ...
ilmeke 28.mai 2005 16:36
normaalne
1