Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Väikesed fetajuustu pirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Vahemere maade hõngulisi pirukaid armastavad inimesed saavad kerge vaevaga valmistada soolaseid pirukaid valmis lehttainaplaate kasutades.
Valmistusaeg: 20-40 min
Laota tainaplaadid küpsetuspaberile sulama. Täidise valmistamiseks vajuta feta juust kahvliga peeneks. Tükelda oliivid ja tomatid väikesteks kuubikuteks ning sega riiv- ja feta juustuga.
Lõika tainaplaadid pooleks ja seejärel iga tüki servast veel kaks 0,5 cm laiust riba, nii et tainatükk saaks võrdlemisi ruudukujuline. Tõsta iga ruudu keskele kuhjake täidist, raputa peale punet ja pane kaks tainariba risti üle tainaruudu. Vajuta ribade otsad kinni. Pintselda pirukaid lahtiklopitud munaga. Küpseta praeahjus 200°C juures 20 minutit.

Antud kogustest saab 5 pirukat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 07.märts 2012 19:26
Maitsvad! Aga sain 4 pirukat, kuigi täidist oli tõesti 5 jaoks. Tulevikus jätan oliivid välja, tegid liiga vängeks.
Birku 21.aug 2011 21:09
panin rohkem fetat kui vaja, e. minujaoks tulid liiga fetased aga samas mu isa oli neist väga vaimustunud (tuntud feta hull)
andu 22.aug 2010 21:45
väga head pirukad tervitus napsi juurde
jana0805 20.nov 2008 05:31
Need on nii nii head pirukad! Hea soolane suutäis 6lle k6rvale. Nämm, nämm!
annit 25.juuli 2008 13:13
Lihtne teha, näevad isuäratavad välja ja maistevad kaa hästi! :)
1