Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Kana ja Brie juustu pirukas

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: 100 rooga
Lihtsalt valmiv pirukas, mis sisaldab rohkelt sidrunimaitselist kanafileed, paprikat ja hõrku valgehallitusjuustu. Sobib hästi kokku valge veiniga.
Lõika broilerifileed õhemaks ja pane madalasse kaussi. Maitsesta soola, pipra, tüümiani, sidrunikoore ja -mahlaga. Piserda üle õliga ning sega läbi, jäta võimalusel maitsestuma paariks tunniks kuni üleöö. Kuumuta pann ning pruunista fileed mõlemalt poolt, tõsta kõrvale ja lase jahtuda. Lõika paprika ribadeks ja prae kiirelt pannil sojakastmes. Rulli tainas laiali ning tõsta selle keskele pool broilerifileedest, nii et otstest jääb 2 cm vabaks. Aseta fileede peale pool paprikatest, viilutatud juustust, ülejäänud paprikad ja broierifileed. Tõsta kahelt poolt servadest tainas täidise peale ja suru kinni. Määri munaga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Lase pirukal 5 minutit jahtuda, lõika viiludeks ja serveeri. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Zaheer 17.veeb 2014 09:27
I did'nt know where to find this info then kaboom it was here.
Doosekas 21.dets 2009 23:07
Tõesti väga hea pirukas, kuid järgmine kord paneks kana isegi natuke vähem ning lõikaks tükid väiksemaks-
serveerida oli natuke raske. Samas võiks lisada veel erinevaid lisandeid(suvikõr-
vits vm) või hooaega arvestades asendada kana üldse verivorstiga. Ja mina kasutasin tavalise lehttaigna asemel Härmavili pärmi-lehttaigna oma-sobis ehk veel pareminigi. Soovitan:Y
Greyz 07.märts 2009 14:48
Väga maitsev oli. Paprikat oli vaid veerandi jagu ja juustu ka veidi vähem aga maitses suurepäraselt :)
1