Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Kana-seenepirukas

Pirukad ja pitsad

Kana-seenepirukas

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Toitvat kana-seenepirukat söövad isegi need, kellele seened muidu ei maitse.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 sl õli
1 tk Porrulauk
3 lüünt Küüslauk
200 g seened
2 tk küps broilerikoib
2 dl vahukoor
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
2 sl (värske,hakitud) Tüümian
500 g lehttainas
1 tk määrimiseks muna
Kuumuta pannil õli ja prae viilutatud porrut 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja seened ning prae veel 5 minutit. Lisa ka tükeldatud kanaliha ja vahukoor ning kuumuta 10 minutit või kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola, pipra ja hakitud tüümianiga, tõsta tulelt ning jahuta. Rulli tainas piklikuks tükiks ja tõsta täidis selle ühele poolele. Tõsta teine tainapool peale, suru servad tihedalt kinni, pintselda lahtiklopitud munaga üle. Küpseta ahjus 200°C kuures 40 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

KOMMENTAARID

maris 11.sept 2010 13:07
oo miukene pirukas pole näinut ki:D:Y:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes