Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Sibula-anšoovisepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Krõbeda lehttainapõhja ja magusaks hautatud sibulakattega pirukale lisab pikantsust anšoovis. Soovi korral võid piruka loomulikult valmistada ka ilma anšooviseta. Valmista 1 suur või 6 väiksemat pirukat.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sulata potis või. Lisa viilutatud sibulad, hakitud küüslauk, fariinsuhkur ja tüümian. Hauta tasasel tulel kaane all, aegajalt segades, 30 minutit, kuni sibulad on kuldsed, kuid mitte pruunistunud. Maitsesta soola ja musta pipraga. Rulli tainas kergelt jahusel laual laiali ja vooderda sellega
6 väiksema või ühe 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja servad. Kata sibulaseguga, lao peale anšoovised ja oliivid. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa