Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Hakklihapitsa

Keskmine hinne: 3.44 Autor: Tiina Trolla
Hakklihapitsa
Kogus: 1 portsjon
Taigen :
2 dl vett
25 g pärmi
½ tl soola
50g margariini
5 dl nisujahu
Täidis:
200-300g hakkliha
1 sibul
rasvainet praadimiseks
300 g tomateid
oregaanot
basiilikut
küüslauku
pipart
150 g juustu
• Leota pärm käesoojas vees, sega juurde muud kuivad ained.
• Lase taignal kerkida,
• Seejärel küpseta nagu tavaliseltki, kusjuures pitsa taigen peab olema üsnagi õhukeseks rullitud.
• Küpsetatakse 250 C juures umbes 20 minutit
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
K. 11.okt 2016 13:08
Ja pisikirjavigu kellegi arvates kaks sõna? Kui raske saab olla korrektses eesti keeles kirjutada?
ketlin 08.dets 2012 14:54
on küll jah
Mari Tartust 09.apr 2010 22:02
Mina tegin poest ostetud pitsapõhja peale (mitte, et see parem oleks, aga lihtsalt oli kodus olemas ja vaja ära teha). Tomatipasta sekka lisasin natuke magusat t?illikastet ja lisaks panin veel ?ampinjone. Super maitsev pitsa oli. Homme teen jälle. :)
ei saa aru 11.märts 2010 17:08
norite siin pisi kirjavigu! mõistus endal ju olemas.. parandage inimest, ärge olge ülbed tähenärijad. o_0 Muidu toit ju täitsa viis!
erika 28.aug 2009 19:53
kerkida ca 0,5h; basiilik jt lisada praetud lihale; pitsat tuleb terve suur plaaditäis
Liisu 11.mai 2009 14:51
juhhuuu
kiku 25.nov 2008 15:41
Mitmele inimesele jätkub sellest kogusest?
pisike 12.aug 2008 12:15
kaua ma kerkida taingnal lasen ja kas basiilikut ja muid ki'uivasid komponente tuleks koos hakklihaga praadida?
1