Küpsetised  » Pirukad ja pitsad

Vilma lõhepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg: 30 min Küpsemisaeg: 40-45 min

Kogus: 1 portsjon
Pitsapõhjapulbrile lisa vahukoor, sulatatud või ning sega ühtlaseks massiks. Suru taigen ümmarguse koogivormi põhjale ning servadele.
Laota piruka põhjale riivjuust, võis läbi praetud porrulauk, tükeldatud külmsuitsulõhe ja hakitud till.
Sega omavahel lahtiklopitud munad, vahukoor, pipar ning kalla saadud segu pirukale. Küpseta 200-C juures 40-45 min.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elerin86 30.juuli 2011 14:51
Meie pere lemmik pirukas! Mõnus soolane ja ütleme, et tõesti väga hüpper-supper maitsev ja mõnus.
ell 19.apr 2011 15:21
mõnus, aga juustu sai mul vist liiga palju :P
ülle 19.okt 2010 19:41
ülihea pirukas,tõeline maitseelamus.
1