Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pirukad ja pitsad

Vilma lõhepirukas

Pirukad ja pitsad

Vilma lõhepirukas

Vilma
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Vilma

üle 60 min

Ettevalmistusaeg: 30 min Küpsemisaeg: 40-45 min

Retsept
portsjonile
1 pakk Vilma õhukese pitsapõhja pulber
200 g või
100 ml vahukoor
TÄIDIS
1 tk Porrulauk
200 g Riivjuust
200 g Külmsuitsulõhe
till
4 tk muna
200 ml Vahukoor
pipar
Pitsapõhjapulbrile lisa vahukoor, sulatatud või ning sega ühtlaseks massiks. Suru taigen ümmarguse koogivormi põhjale ning servadele. Laota piruka põhjale riivjuust, võis läbi praetud porrulauk, tükeldatud külmsuitsulõhe ja hakitud till. Sega omavahel lahtiklopitud munad, vahukoor, pipar ning kalla saadud segu pirukale. Küpseta 200-C juures 40-45 min.

Märksõnad

vilmalõhepirukas

KOMMENTAARID

Elerin86 30.juuli 2011 14:51
Meie pere lemmik pirukas! Mõnus soolane ja ütleme, et tõesti väga hüpper-supper maitsev ja mõnus.
ell 19.apr 2011 15:21
mõnus, aga juustu sai mul vist liiga palju :P
ülle 19.okt 2010 19:41
ülihea pirukas,tõeline maitseelamus.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes